fbpx

Kursevi

Ovladajte najpopularnijim softverskim rešenjem za obradu rasterske grafike – Adobe Photoshop-om. Započnite svoju dizajnersku karijeru.

Ovaj kurs će pokriti osnove korišćenja Adobe Illustratora – softvera koji će vas uvesti u svet vektorske grafike, grafičkog dizajna i ilustracija.

Ovladajte Adobe InDesign-om – softverom za kreiranje brošura, časopisa, knjiga, flajera i drugog sadržaja koji se može koristiti u marketinške svrhe.

Ovaj kurs će pokriti osnove korišćenja Autodesk Revita koje će vas osposobiti da dizajnirate i kreirate arhitektonski projekat od nule.

AutoCad je industrijski standard u gotovo svim inženjerskim disciplinima. Poznavanje AutoCad-a se u današnjem svetu smatra neophodnom veštinom.

Ovladajte principima 3D grafike, radnim okruženjem programa 3ds Max,  primenu materijala, osvetljavanje scene, definisanje kamera i renderovanje.

Naučiti osnovne i napredne Excel alate koji će vas osposobiti da brzo odgovorite na svakodnevne poslovne zadatke i napredujete u karijeri.

Naučiti osnove dizajna interfejsa i korisničkog iskustva, kao i rad u popularnom Adobe softveru Xd. Započnite svoju UI/UX karijeru.

WordPress kurs

Postanite ekspert za izradu web sajtova i online prodavnica u WordPress-u – najpopularnijem CMS-u koji pokreće više od 65% sajtova na svetu.

Kurs koji će vas naučiti tehnikama javnog nastupa koje će vam pomoći da svoje ideje prezentujete jasno, ubedljivo i bez straha i treme.

Prijava za kurs

Nakon popunjene prijave kontaktiraće vas neko iz SkillUp tima.